Read this page in English | Lisez cette page en français

Welkom!

Geert De Vuyst

Hallo, ik ben Geert.

Met unieke workshops, opleidingen en uitgekiend advies creëer ik een verhelderende impact op het welbevinden in teams, bedrijven en organisaties.

Ben je actief in een onderneming of organisatie en wens je het welbevinden in je werkomgeving te ondersteunen, ontdek de workshops Geurbeleving als levenskunst: sleutels tot welbevinden, Slaap en stress: het droomkoppel en 10 Essentiële oliën voor een actief leven in balans.

Ben je therapeut, gezondheidsprofessional of spa/wellness professional, ontdek de opleidingen over geurbeleving, essentiële oliën en de toepassingen van de aromatherapie op aroma.news, het studieplatform aromatherapie.

Lesgeven is mijn passie. Ik hou ervan in onderzoek en literatuur te duiken, om vervolgens wat we al weten en waar de wetenschap nog een hele kluif aan heeft om te zetten in zinvolle toepassingen in leef- en werksituaties: op kantoor en in de publieke ruimte, in het wellness- of spa-centrum en in de therapeutische setting.

Neem gerust contact op,

Geert

Een verhaal

Geert studeerde MSc in de industriële wetenschappen en werkte 15 jaar als ingenieur in marketingfuncties in de internationale hightech wereld. Geboeid door de Franse cultuur verhuisde hij als twintiger naar Toulouse waar hij 11 jaar verbleef.

Op zoek naar het eigen pad startte hij in 2005 de meridiaanshiatsu therapeutenopleiding bij de Ecole internationale Shiatsu Yoga Mediterraneo (Toulouse). Bij zijn verhuis naar West-Vlaanderen (België) vervolgde hij de Shiatsu opleiding bij Iokai Shiatsu (Parijs). Naast zijn zelfstandige bedrijfsactiviteit was Geert tot 2021 therapeut in het succesvolle Massage Therapy Center.

Sinds het volgen van de zesdaagse opleiding “Aromathérapie scientifique médicale” bij het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux in 2016 legt Geert zich toe op de studie, het onderwijs en de praktijk van geurbeleving, essentiële oliën en aromatherapie in dagelijkse leef- en werksituaties. Recent werk omvat:

  • Docent in het Collège International d’Aromathérapie Dominique Baudoux in Enghien (België)
  • Lector aan Hogeschool VIVES in Kortrijk (België): “Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement”: vakken Spa management, Spa marketing, Aromazorg
  • Workshops voor particulieren bij Avansa (voorheen Vormingplus), Colruyt Group Academy …

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor de studie van aromatische plantenextracten, richt hij in 2021 het studieplatform aromatherapie aroma.news op.