Praktijk

Massagetherapie* volgens Oost en West, met 100% natuurlijke massageoliën à la minute op maat van elke cliënt(e), solo en in duo

Het Massage Therapy Center biedt massagetherapie* volgens Oost en West, met 100% natuurlijke massageoliën à la minute op maat van elke cliënt(e).

Je kan er terecht voor individuele behandelingen die ondersteuning bieden bij stress, pijn, psycho-emotionele klachten en energiegebrek: de intensieve lichaamsmassagede massagetherapie voor vitaliteit en de zwangerschapsmassage voor toekomstige mama’s, zowel in de eerste maanden van de zwangerschap (in zij- en rugligging) als in het late tweede of in het derde trimester van de zwangerschap (in zijligging).

Het Center is ook een geliefd adres voor partners en vrienden/-innen die samen kiezen voor een moment van kwaliteitsvol onthaasten met massage in duovorm (2 personen).

Zoek je een uniek cadeau, dan schenk je met de cadeaubon van het Center een buitengewoon moment van ontspanning.

*Complementaire massagetherapie. Voor medische behandelingen, contacteer je kinesitherapeut (NL: fysiotherapeut, EN: physical therapist), dokter of arts-specialist in de fysische geneeskunde (EN: physiotherapist).